fbpx Skip to content

Tips per emportar-te l’esport de vacances

Arriba la temporada de vacances i ens trobem amb diferents plantejaments pel que fa als hàbits saludables. Hi ha qui fa vacances del tot, permetent-se “extres” a cada àpat i limitant el seu moviment a estirar-se i aixecar-se de l’hamaca. 

N’hi ha d’altres que, pel fet de disposar de més temps, aprofiten per fer més exercici, menjar saludable i sentir-se bé i amb energia per gaudir de les vacances. I no ens oblidem dels que volen cuidar-se, però com que no saben ben bé com fer-ho, s’acaben deixant vèncer per les excuses .

Doncs per a tu que ens llegeixes, aquest mes d’agost, et presentem unes quantes propostes per poder seguir movent-te aquests dies.

MOU-TE AL MAR!

Si ets dels que estarà per Menorca, Mallorca, Eivissa, Cambrils, Salou, El Port de la Selva, Sardenya, Empordà, Costa Brava, Calafell o qualsevol altre destí de platja, et proposem que cada vegada que vagis a la platja, vagis nedant fins la boia cada hora que hi passis. T’atreveixes a provar-ho?

MOU-TE A LES GRANS CIUTATS!

Si el teu destí és una gran ciutat com NY, Londres, Dublín, etc., et retem a que pugis i baixis totes les escales que puguis, prescindint de totes les escales mecàniques i ascensors que tinguis a l’abast. Vinga va, que pots aconseguir-ho!

MOU-TE A LA MUNTANYA!

Si has triat muntanya, és a dir, destinacions com la Vall d’Aran, la Vall Fosca, els Alps Francesos, entre moltes d’altres, és una molt bona ocasió per planificar excursions familiars.

Ara bé, com que si vas amb criatures és probable que no puguis anar massa lluny, et proposem que juguis amb la mainada a collir pedres, pals i tot allò que se us pugui ocórrer. Lògicament, tu també en culls! 

Vagis on vagis, 
tingues present que és interessant que combinis el treball cardiovascular amb el de força.I si en algun moment dubtes, no deixis guanyar les excuses! Aquí et deixem el nostre canal de Youtube on trobaràs vídeos per a tota la família:

– Embarassades: https://youtu.be/a5fS9RX45ps
– Post part: https://youtu.be/TyATIPXlS6Y
– Woman training: https://youtu.be/xkvdcGdZD-E
– Per enfortir glutis: https://youtu.be/W22OkHfTTaA
– Hit d’alta intensitat: https://youtu.be/RNTDFL1v6D4
– Hipopressius: https://youtu.be/IzxtXHiETJM

Per cert! Estigues atent/a al nostre perfil d’Instagram (@bhealthy.es), perquè tenim preparats altres entrenaments per tot el mes d’agost, que anirem compartint a través d’aquesta xarxa social. Ja saps, aquest estiu, des de BHealthy, fem tot allò que està a les nostres mans per ajudar-te a moure!

Comparteixes amb nosaltres el teu estiu en moviment?

Leave a Comment