Qui som

Equip de professionals de l’esport i la salut de diferents àmbits amb una filosofia comú: prioritzar la salut integral. El nostre objectiu és oferir un ventall d’activitats per a que els clients puguin realitzar activitat física saludable amb qui vulguin, quan vulguin i on vulguin en un ambient agradable.

CRISTIAN qui som bhealthy

Cristian Fortuna

Fundador de BHealthy Sant Cugat, Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Especialista en activitat física durant l’embaràs i el post part. Tècnic amb més de 10 anys d’experiència en estimulació aquàtica per a nadons.
Entrenador Personal especialitzat en entrenament funcional per a l’objectiu del bon estat de la Salut.

Col: 61010

Marta Puigdomènech

Mare. Directora de BHealthy. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Especialitzada en l’activitat física i la salut en la dona embarassada i en el post part. Docent i col·laboradora a la Universitat de Mataró, Girona i Barcelona. Amant de l’exercici físic per a la salut i el contacte amb la naturalesa.

Col: 13947

Carla Jové

Anna Parcerisa

Graduada en Ciències de l’Activitat Física i  l’Esport. Especialitzada en l’activitat física i la Salut en la dona al post part, especialitzada en mètode hipopressiu. Entrenadora especialitzada en entrenament funcional avançat.

Col: 61040

joan puigdomenec

Joan Puigdomènech

Moltes gràcies!

Descarrega la guia fent clic al botó.