BHEALTHY

PACK MEDIUM POSPART

pp-basico

50 €/MES

4 entrenaments a la setmana a través de la plataforma en línia.

1 sessió privada a la setmana amb una entrenadora BHealthy i totes les participants.

WhatsApp Coach amb resposta abans de 24 hores.

Acompanyament de grup a través de WhatsApp.

PREGUNTES FREQÜENTS

COM FUNCIONA LA PLATAFORMA ONLINE?
Quan hagis fet la inscripció, crearem un usuari per a tu en la nostra plataforma en línia perquè puguis accedir quan tu vulguis (24 hores del dia), per fer els exercicis que et proposarem en funció de les teves necessitats basant-se el tipus de naixement i moment de l'postpart.

COM preparareu MEUS EXERCICIS?
En el moment que rebem la teva inscripció, t'enviarem un qüestionari inicial per saber de tu, conèixer les teves necessitats, objectius, etc i en base a això determinar els millors exercicis per a tu.

QUAN PUC COMENÇAR AMB LES CLASSES POSTPART?
A partir de les dues setmanes, sempre que et trobis bé, la lactància està establerta i et vingui de gust començar a moure el cos suau i respectuosament.

PUC CÓRRER O FER EXERCICIS D'IMPACTE?
Per córrer, jugar a pàdel o fer altres activitats d'impacte haurem d'esperar un mínim de 6 mesos. Mentrestant, és important treballar la recuperació de la faixa abdominal i el sòl pèlvic perquè arribat el moment, aquestes estructures puguin gestionar un augment de la càrrega.
Abans d'arribar a aquest moment, és recomanable una visita amb la seva fisioterapeuta de sòl pèlvic perquè confirmi que tot està bé.

COM ES FA EL PAGAMENT?
El primer mes serà amb targeta. Els següents mesos, per agilitzar el pagament, et anirem girant el rebut de forma automàtica. En el moment que vulguis donar-te de baixa, ens pots escriure un correu electrònic per anul·lar la subscripció.

ON SOM 

Barcelona

TELÈFON

655 635 761

EMAIL

bhealthy@bhealthy.es