BHEALTHY

PLAN ESTIU WOMAN TRAINING

wt-pack1

29 €/MES

Programa online especial per a woman training

4 entrenaments a la setmana a través de la plataforma en línia durant 4 setmanes.

Whatsapp Coach amb resposta abans de 48 hores.

PREGUNTES FREQÜENTS

COM FUNCIONA LA PLATAFORMA ONLINE?
Quan hagis fet la inscripció, crearem un usuari per a tu a la nostra plataforma online perquè puguis accedir quan tu vulguis (les 24 hores del dia), per fer els exercicis que et proposarem en funció de les teves necessitats, respectant el teu sòl pelvià i d’altres estructures específiques de la dona.

COM PREPAREU ELS MEUS EXERCICIS?
En el moment que rebem la teva inscripció, t’enviarem un qüestionari inicial per saber de tu, conèixer les teves necessitats, objectius, etc i en base a això determinar els millors exercicis per a tu.

PUC APUNTAR-ME A WOMAN TRAINING SI ACABO DE SER MARE?
Abans d’apuntar-te a aquestes classes, has de fer un treball de recuperació de la faixa abdominal i el sòl pelvià per a que aquestes estructures puguin gestionar exercicis d’intensitat més alta i amb una mica d’impacte.

QUANT DE TEMPS HE D’ESPERAR PER APUNTAR-ME A AQUESTA MODALITAT D’EXERCICIS DESPRÉS DE SER MARE?
Tenint en compte que quan acabes de ser mare has de fer un treball de recuperació de la faixa abdominal i el sòl pelvià, no serà fins passats 6 mesos com a mínim que pots començar a plantejar-te apuntar-te a aquest tipus de sessions.
Tot i així, cada dona i cada cos evolucionen diferent. Per tant abans d’iniciar-te en aquestes sessions et farem una valoració per assegurar-nos de que pots augmentar la intensitat sense lesionar aquestes estructures.

COM ES FA EL PAGAMENT?
El primer mes serà amb targeta. Els següents mesos, per agilitzar el pagament, t’anirem girant el rebut de forma automàtica. En el moment que vulguis donar-te de baixa, e

ON SOM 

Barcelona

TELÈFON

655 635 761

EMAIL

bhealthy@bhealthy.es