BHEALTHY

PLAN BÀSIC POSTPART

pp-basico

29 €/MES

Programa online especial per la teva recuperació postpart

4 entrenaments a la setmana a través de la plataforma online. 

Whatsapp Coach amb resposta abans de 48 hores.

PREGUNTES FREQÜENTS

COM FUNCIONA LA PLATAFORMA ONLINE?
Quan hagis fet la inscripció, crearem un usuari per a tu a la nostra plataforma online perquè puguis accedir quan tu vulguis (les 24 hores del dia), per fer els exercicis que et proposarem en funció de les teves necessitats en base al tipus de naixement i moment del postpart.

COM PREPAREU ELS MEUS EXERCICIS?
En el moment que rebem la teva inscripció, t’enviarem un qüestionari inicial per saber aspectes importants, conèixer les teves necessitats, objectius, etc i en base a això determinar els millors exercicis per a tu.

QUAN PUC COMENÇAR AMB LES CLASSES POSTPART?
A partir de les dues setmanes, sempre que et trobis bé, la lactància estigui establerta i et vingui de gust començar a moure el cos suau i respectuosament.

PUC CÓRRER O FER EXERCICIS D’IMPACTE?
Per córrer, jugar a pàdel o fer altres activitats d’impacte haurem d’esperar un mínim de 6 mesos. Mentrestant, és important treballar la recuperació de la faixa abdominal i el sòl pelvià perquè arribat el moment, aquestes estructures puguin gestionar un augment de la càrrega.

Abans d’arribar a aquest moment, és recomanable una visita amb la seva fisioterapeuta de sòl pelvià perquè confirmi que tot està bé.

COM ES FA EL PAGAMENT?
El primer mes serà amb targeta. Els següents mesos, per agilitzar el pagament, t’anirem girant el rebut de forma automàtica. En el moment que vulguis donar-te de baixa, ens pots escriure un correu electrònic per anul·lar la subscripció.

ON SOM 

Barcelona

TELÈFON

655 635 761

EMAIL

bhealthy@bhealthy.es