BHEALTHY

PACK ESTIU EMBARASSADES

embarazo1

29 €/MES

Programa online especial per a embarassades: viu un embaràs saludable, arriba preparada al naixement i gaudeix d'una millor recuperació postpart.

4 entrenaments a la setmana a través de la plataforma online..

Whatsapp Coach amb resposta abans de 48 hores.

PREGUNTES FREQÜENTS

COM FUNCIONA LA PLATAFORMA ONLINE?
Quan hagis fet la inscripció, crearem un usuari per a tu a la nostra plataforma online perquè hi puguis accedir quan tu vulguis (les 24 hores del dia), per fer els exercicis que et proposarem en funció de les teves necessitats i trimestre de l’embaràs.

COM PREPAREU ELS MEUS EXERCICIS?
En el moment que rebem la teva inscripció, t’enviarem un qüestionari inicial per saber aspectes importants, conèixer les teves necessitats, objectius, etc i, en base a això, determinar els millors exercicis per a tu.

QUAN PUC COMENÇAR AMB LES CLASSES PER A EMBARASSADES?
Des que el test dóna positiu i fins al final.

PUC CÓRRER O FER EXERCICIS D’IMPACTE?
Durant l’embaràs es recomana deixar el running, el pàdel o fer altres activitats d’impacte per quan el teu nadó hagi nascut i hagin passat 6 mesos com a mínim. D’aquesta manera protegiràs el teu sòl pelvià i faixa abdominal

COM ES FA EL PAGAMENT?
El primer mes el pagament serà amb targeta. Els següents mesos, per agilitzar el cobrament, t’anirem girant el rebut de forma automàtica. En el moment que vulguis donar-te de baixa, ens pots escriure un correu electrònic per anul·lar la subscripció.

ON SOM 

Barcelona

TELÈFON

655 635 761

EMAIL

bhealthy@bhealthy.es