Activitats per a la família

nadonsALAIGUA bhealthy

Nadons a l’aigua

Aconsegueix moments de connexió entre tu i el teu nadó a partir dels 3 mesos de vida. A l’aigua desapareixen les distraccions del dia a dia, no hi ha mòbils ni pantalles, no hi ha roba per endreçar ni plats per rentar. Només tu i ell.

L’activitat a l’aigua, ofereix una sèrie de beneficis pel teu nadó que val la pena aprofitar. És un medi que facilita i augmenta les connexions afectives entre nadó i familiars, on la mobilitat flueix fàcilment, es transmet afecte i seguretat i en definitiva, es viu un temps de plaer.

Respectem l’edat i el ritme de cada nadó i la seva família. El nostre lema, “com a més a poc a poc anem, més ràpid avancem”. A l’aigua s’atura el temps i no hi ha presses.
La piscina on treballem està tractada sense clor.

Podeu entrar a l’aigua dos adults per nadó.
Tens canviadors a la teva disposició dins del recinte de la piscina, per a que puguis canviar al nadó evitant canvis bruscos de temperatura.
Si vens amb cotxe, pots deixar-lo al pàrquing de forma gratuïta.

Horaris:

Pròximament

Preus:  150 euros al trimestre, 1 sessió per setmana.
Lloc: Sant Cugat del Vallès

Tallers

Tallers en família bhealthy

Primers auxilis per a infants

Qui no s’espantaria si tenim un accident a casa i no sabem com reaccionar. Tant de bo que no, però ens podem trobar amb ennuegaments, parades cardiorespiratòries, enrampaments, cremades, traumatismes, crisis epilèptiques, hemorràgies…

Si reps informació de com actuar, és segur que si t’hi trobes en algun moment, el coneixement que tens, farà que reaccionis amb més calma, podent gestionar millor la solució a aquest moment.

En aquest taller teòric i pràctic de 4 hores aprendràs les tècniques bàsiques per fer front a situacions de risc vital i podràs posar en pràctica la tècnica de l’RCP amb maniquís de la mida d’un nadó i d’un nen/a.

Hi haurà un espai per a dubtes personals i es facilitarà un dossier en format digital.

Horaris:

En fem un cada dos mesos. Si vols saber la data del pròxim escriu-nos a bhealthy@bhealthy.es.

Preus: 40€/persona o 55€ si vens amb la teva parella
Lloc: Sant Cugat del Vallès

Taller d’Introducció a l’alimentació complementària BLW

El teu/va nadó ja es manté assegut/da i mostra interès pels aliments? No saps si introduir els aliments de la forma tradicional, triturat, o bé mitjançant el Baby Led Weaning?

El BLW o alimentació autoregulada pel nadó, es tracta d’introduir l’alimentació complementària, mitjançant aliments sencers, en lloc de triturats, disposats d’una determinada manera, per a que sigui el nadó qui els agafi i se’ls posi a la boca a demanda. És el menut qui provarà per si sol/a i decidirà la quantitat d’aliment que necessita ingerir.

En aquest taller d’1,5 hores, obtindràs eines per introduir gradualment nous aliments i noves textures d’acord a l’edat del/a nadó, amb la seguretat de que ho estàs fent bé. 

Aprendràs a cuinar receptes senzilles i les podràs tastar. Coneixeràs les pautes bàsiques de seguretat, com deixar que sigui ell/a qui es posa el menjar a la boca en comptes de fe-ho tu i confiar en la seva capacitat de gestionar els trossos, esvaint totes les pors que puguis tenir actualment.

Horaris:

En fem un cada dos mesos. Si vols saber la data del pròxim escriu-nos a bhealthy@bhealthy.es.

Preus: 30€/persona o 38,5€ si vens amb la teva parella
Lloc: Sant Cugat del Vallès

Moltes gràcies!

Descarrega la guia fent clic al botó.