ACTIVITATS

PER A ELL

BHEALTHY

Activitats per a ell

Vols entrenar per millorar les teves qualitats físiques i sentir-te més actiu? Tens mal d’esquena i t’agradaria fer-lo desaparèixer? Desitges baixar de pes o, simplement fer activitat física per passar-t’ho bé? Et proposem aquestes activitats per aconseguir els teus objectius, acompanyat dels millors professionals.

funcioall

GRUPS D’ENTRENAMENT FUNCIONAL

Si saps que moure't és important per a la teva salut i sents la necessitat de compensar les llargues hores que passes assegut a la feina, amb una mica d’exercici, vine a provar els nostres grups d’entrenament funcional.

Estaràs acompanyat d’altres homes que, com tu, necessiten aquest moment per desconnectar i gaudir de tot el que l’esport els ofereix.

A les nostres sessions combinaràs exercicis de condicionament cardiovascular i muscular. Tant és quin sigui el teu estat de forma, perquè adaptarem cada exercici a les teves necessitats. Buscarem potenciar i millorar les teves qualitats físiques de forma personalitzada i en base als teus objectius.

runner-808932_1280-1 copia

Grup de running

T’agrada el running? Aquest grup és ideal per a tu si:

  • Tens ganes de sentir que el teu cos és viu.
  • Necessites baixar de pes.
  • Vols entrenar però no saps on fer-ho, ni amb qui.
  • Et ve de gust preparar-te per a una cursa, i acabar-la.
  • Tens una marca personal i la vols fer baixar.
  • T’encanta la natura i vols descobrir nous racons de Collserola.
  • Estàs molt estressat i has arribat al límit.
  • No descanses bé a les nits.

Malgrat que entrenem en grup, adaptarem les sessions de running al teu nivell mitjançant una planificació personalitzada, que et permeti assolir els teus objectius. A més, aprendràs com millorar la teva tècnica de carrera. Vine a córrer amb nosaltres!

personal

ENTRENAMENT PERSONAL

Aconsegueix sentir-te millor amb tu mateix. Troba un moment de qualitat per a tu. Desconnecta del que t’envolta per connectar amb tu.

Amb les nostres sessions d’entrenament personal aconseguiràs assolir aquells objectius que fa temps que tens al cap, però que no arriben. Per exemple, baixar de pes, reduir la panxa, córrer aquella cursa que fa temps que desitges fer, acabar amb el mal d’esquena o de genolls, etc.

El teu entrenador personal planificarà entrenaments fets a la teva mida. Entrena quan vulguis i on vulguis, amb sessions adaptades a les teves condicions físiques i psicològiques. Comença ja!

ON SOM 

Barcelona

TELÈFON

655 635 761

EMAIL

bhealthy@bhealthy.es