fbpx Skip to content
ACTIVITATS

per a la família

BHEALTHY

per a la família

Descobreix les propostes que t’oferim per a tota la família. Vine als nostres tallers i activitats per aprendre tot allò que t’interessa saber, de la mà de professionals especialitzats.

DSC07915

Primers auxilis per a infants

Has viscut mai una situació de risc, amb el teu fill/a? Tens dubtes sobre com actuar en cada cas? Qualsevol de nosaltres, pot trobar-se davant ennuegaments, parades cardiorespiratòries, enrampaments, cremades, traumatismes, crisis epilèptiques, hemorràgies…entre d’altres situacions de risc que poden afectar als nostres infants.

Per això, disposar dels coneixements necessaris, per saber com actuar correctament en cada situació, és fonamental.

En aquest taller teòric i pràctic de 4 hores de durada, aprendràs les tècniques bàsiques per fer front a situacions de risc vital i podràs posar en pràctica la tècnica de l’RCP amb maniquins de la mida d’un nadó i d’un nen/a.

Tanmateix, hi haurà un espai per aclarir dubtes i rebràs un dossier informatiu sobre els temes tractats, en format digital.

DSC07307

TALLER D’INTRODUCCIÓ A L’ALIMENTACIÓ COMPLEMENTÀRIA BLW

El teu nadó es manté assegut/da i mostra interès pels aliments? Dubtes sobre si oferir-li els aliments triturats, o bé a trossos, mitjançant el Baby Led Weaning (BLW)?

El BLW o alimentació autoregulada pel nadó, consisteix en introduir l’alimentació complementària mitjançant aliments sencers, enlloc de fer-ho amb aliments triturats. Els aliments es disposen d’una determinada manera, per a que sigui el nadó qui els agafi i se’ls posi a la boca, a demanda. És el menut qui els tastarà per si sol/a i decidirà la quantitat d’aliment que necessita ingerir.

En aquest taller d’1,5 hores, obtindràs eines per introduir gradualment nous aliments i noves textures, tenint en compte l’edat del nadó i amb la seguretat que ho estàs fent bé.

Aprendràs a cuinar receptes senzilles, que podràs tastar. A més, coneixeràs les pautes de seguretat bàsiques, com deixar que sigui ell/a qui es posa el menjar a la boca en comptes de fer-ho tu, o confiar en la seva capacitat de gestionar els trossos. Aquest taller t’ajudarà a superar les pors que puguis tenir actualment, envers el BLW.

ON SOM 

Barcelona

TELÈFON

655 635 761

EMAIL

bhealthy@bhealthy.es